Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už ten váš profil je snůška nesmyslů a tímto jste tomu dala korunu.:-/

1 2
možnosti
Foto

Je pravda, že odměny sportovců jsou přemrštěné, ale za to Ronaldo nemůže. Nikdo z nás by neodmítnul to, co se mu nabízí. On však patří k těm, kteří za ně odvádějí nadstandartní výkony, v jeho případě poslední léta ty nejlepší a jak už zde někdo napsal, umí peníze použít i tam, kde jsou třeba, tedy při pomoci potřebným.

Toto vše má však i svoji zápornou stránku, například co se ziskuchtivých děvčat týká.

Jsem zvědavá, kolik těch, které se mu tlačily do postele, ohlásí znásilnění a bude ho tahat po soudech. Toto je rub popularity a dokáže pěkně pošramotit pověst i když každý soudný člověk musí uznat, že on určitě nepotřebuje slečny dobývat násilím.

0 0
možnosti
Foto

Zase jsem si potvrdila cosi pro své vytáčky kamarádce...že opravdu ne...nebudu lpět vydat svou knížku. Říkám...spisovatelem a publikujícim ...tady dokonce editorem, je dneska každý, kdo má do útrob nějaké ty díry. Musim říct, že ač vím, ze sport je v posunu meritu věci, že i mam snad sociální cítění... jsem tu často považovana za bolševika, nestihnu se divit, zda tohle vůbec myslíte vážně.;-D promiňte, uz vidim, jak zruší trénink a věnuje čas překladu tohoto dopisu, jakož následně reorganizaci své duše.:-)

3 0
možnosti
Foto

Radko, znám to dilema a kolem veřejných debat proto chodím opatrně... na druhou stranu prostor vyklizený výše po(de)psaným je taky průšvih.

Tvá knížka by měla na světě oprávněné místo. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Zkuste nějaký značkový nástroj, oblečení a boty, kolem sebe několik správných cedulí, s někým se domluvte a snad se prachy také posypou.

0 0
možnosti

To, že si celebrity kupují drahé luxusní výrobky, je zcela v pořádku. Vracejí tak do oběhu své (lehce?) vydělané peníze. :-)

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím s drtivou většinou diskutujících. A navíc - z těch předražených hodinek odvedl pan Ronaldo DPH, které jistě nebude malé. A z této daně nejspíše platí spoustě lidí třeba podporu v nezaměstnanosti nebo nemocenskou.

5 0
možnosti

P38e93t90r 25D54r17a90p47a56l

24. 10. 2018 11:39

tak s tou DPH bych byl opatrnej...jednak je asi dostal zadarmo, druhak s daněmi mají tyto celebrity dost problémy

0 0
možnosti

P84e97t23r 81D61r36a34p63a96l

24. 10. 2018 11:12

i když CR nesnáším, tak nechápu, proč ste se obula zrovna do něho. Stejně tak ste si mohla vybrat mezi stovkami celebrit nejen ze sportu, ale i šoubizu

0 0
možnosti
Foto

P54e17t73r 57O94m89e70l25k63a

24. 10. 2018 11:10

Pláčete na špatném hrobě. Ronaldo pravidelně přispívá na různou charitu. Vzpomínám, že když Nepál postihlo zemětřesení věnoval 7 mil. EUR a vyzval všechny své fanoušky, aby také přispěli. To že si může dovolit drahé , rozhodně ne předražené, hodinky je jen jeho věc a otázka vkusu.

9 0
možnosti

Petře, dík. Podepisuji.

1 0
možnosti

Myslim ze vim, co jste chtela rici o povrchnosti lidi. A nejen fotbalistu. I zde by se naslo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik