Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P70e79t40r 31D81r55a22p24a43l

24. 10. 2018 10:54

Vážená paní...až se na to, jak štípete dříví, přijde každý týden podívat 60 tisíc lidí a další miliony u TV, pak i vy možná budete mít sponzory a budete si moci dovolit koupit něco zbytečného, luxusního a předraženého

10 0
možnosti
FD

Jistě se tam přijde podívat 60 tis. diváků. Ale kdyby tam neteklo tak velké množství nezdaněných peněz ze spozoringu, asi by ani těch 60 tis. diváků k nákupu oněch hodinek nestačilo.

1 1
možnosti
JN

J39o89s20e33f 88N72i85k34l

24. 10. 2018 10:50

...máte pravdu, sport již dávno není tím čím byl...dnes je to hlavné o penězích...

0 0
možnosti
JS

8-o a vás někdo nutí si kupovat předražené hodinky? Tento výkřik jsem asi nepochopila, ale za úvodní fotku R^ kde to je?

0 0
možnosti
FD

Já jsem z toho jaksi nepochopil, že tu paní někdo nutí kupovat předražené hodinky. Ona asi naráží na to, že sponzorink je pěkné svinstvo. Ono je to tak, dnes si zboží musí kupovat každý, nikdo není v tomto směru soběstačný. Ale pokud ten, kdo zboží prodává, má z toho takový zisk, že může peníze rozdávat, nemám nic proti tomu, ale mám proti tomu, že tato činnost, která naprosto nesouvisí s náklady na výrobu je osvobozena od daně. Pak by sponzorované odvětví, kde se berou miliony těžce plakaly. No a ten pán, nebo organizace, kteří tak rádi rozdávají, by mohli snížit ceny běžných výrobků. Asi toto je tím článkem myšleno.

0 0
možnosti
Foto

8-o8-o Zrovna CR7 není bez sociálního cítění.... Váš blog vůbec nechápu.

5 0
možnosti

Jsem na tom stejně. Ty peníze, co mu dávají, by měl charakterně odmítnout...zřejmě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik