Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

P11a52v41e41l 39R44y69š40k80a

15. 11. 2018 10:12

Takové zanícené a odhodlané protikomunistické bojovníky jsme potřebovali před více než třiceti lety.Dnes se jenom přidáváte k lynčujícímu davu.Rv

6 8
možnosti
JK

Spíš to vypadá, že AB je adamita. Svléká sebe i rodinu donaha a ještě se u toho bičuje. Má to i stejný účinek, část lidí ho lituje a většina jím opovrhuje, Ta menší část mu stačí pro zvolení a když podpora slábne, vytáhne na sebe ještě větší důtky. Nevěřil jsem, že použije i vlastní děti a jejich intimní soukromí, tak se neodvažuji předvídat co to bude příště.

4 2
možnosti

Respektuji právo každého na vyjádření svého názoru, ale to předjímání, co kdyby se paní Slonkové něco stalo (viz vaše citace dále) ... tak to je skutečně přes.

....."A i kdyby se stalo, že by třeba nějakou nešťastnou náhodou zmizela taky někam na Krym, nebo se jí stala nehoda či umlčení podobným způsobem, jaké potkalo nedávno slovenského novináře, tak bych tuto statečnou novinářku chtěla ujistit, že nikdy nebude zapomenuta a že její práce a odvážné činy pro tuto zbědovanou zem dojdou uznání."

Zdroj: https://ulmannova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687732

5 4
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik