Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Díky, Zdenko, díky!

Sabina Slonková již jednou byla na mušce politické vraždy za Opoziční smlouvy Václava Klause a Miloše Zemana a já se skláním před její odvahou poctivě konat svoji práci! Jestliže Ján Kuciak byl zavražděn na popud nejvyšších politických míst, doufám, že se tak nestane Sabině Slonkové!

Povšimněme si, kdo pohrdá našimi novináři! Všímejme si jejich jmen! Především v nejvyšší politice! Tito pohrdají i pravdou a uctívají lež, kterou nás živí jako komunisti před Listopadem! Líbí se mi i jejich politická školení mužstva, jak si máme správně vysvětlovat politické situace, které se dějí kolem nás.

Na české prezidentské zástavě jsou slova: Pravda Páně zvítězí! Ve zkrácené verzi, protože se tam celá nevešla. PRAVDA PÁNĚ VÍTĚZÍ! Žijme těmito slovy! Je to jediná možná cesta k zachování naší svobody a demokracie!

Ježíš Kristus nás nabádá, že nejcennější člověk je ten, který uznává vzájemnou službu. Nepohrdejme základními doporučeními!

:-)

8 2
možnosti
Foto

V tom případě chtějte slyšet pravdu od Topolánka a Dalíka, Ratha, Rittiga, Kalouska, Klause atd. Aby národu po pravdě přiznali jak to bylo s privatizací, jaké čachry se dělaly se státními nákupy a prodeji, jak to bylo s amnestií a až by všichni pěkně chronologicky přiznali barvu, bylo by načase oslovit podobně i Babiše.

3 2
možnosti
VM

V jádru souhlasím, i když s některými výhradami, ale karma.

1 0
možnosti
JH

Milá zlatá - bohužel, tohle Čapí hnízdo je především ostudou fíglů let devadesátých spojených s přerozdělováním, dotacemi atd.:-)

4 2
možnosti
MS

... a podivných nákupů velkých firem, například Agrofertu, za bab(iš)ku.

7 0
možnosti
Foto

a k tomu estébákovi - aktivním agentem STB bude, až se přihlásí někdo, kterého udal za chování rozvracející socialistické zřízení. Každý, režimem pověřený pracovat v "znepřátelené" cizině, musel podepsat "cedulku" státní bezpečnosti a ti co vycestovali nakrátko, museli hlásit s kým se tam potkali a o čem mluvili. Jenomže to nemůžete vědět, protože podle fotky jste si tak hrála s panenkami.

4 8
možnosti
JH

J24a19n 50H85r51u75š95k52a

15. 11. 2018 10:44

no a vy o tom zjevně víte hodně že...jaké je vaše krycí jméno?:)

7 1
možnosti
Foto

... je to tak, bohužel - smutná karmaR^

6 0
možnosti
Foto

Píšete, že Babiš si udělal z Česka vlastní firmu. Podobná slova jsem ještě za socialismu slyšel sám z úst výrobního náměstka, který mi řekl, že se chovám jako by mi fabrika patřila. Odpověděl jsem mu - škoda, že se tak nechovají všichni. Babiš to řekl před vstupem do politiky, že zem se dá řídit jako vlastní firma a jeho výsledky jsou skvělé. Ti před ním se chovali k vlasti jako k cizímu majetku pod heslem, z cizího krev neteče a výsledkem byly rozkrádací kauzy, 1,6 bilionu státní dluh, rozkradené hospodářství a vytunelované banky, a nikdo potrestaný a spokojená zákulisní mafie, která si politiky vodila jak Skupa Špejbla a Hurvínka.

4 6
možnosti
JK

Zajímavé, ani vám nevadí, že AB okrádá i vás, všem nám sebere a sobě si přidělí. Likvidace nepohodlných na cestě za ziskem je jaksi jako bonus, že ano. Asi se cítíte jako spokojený zaměstnanec.

6 1
možnosti
ZJ

.... R^... potlesk ve stoje R^ R^R^!!!

4 2
možnosti

Mám pocit, že dosáhnete opaku. Nevím, ale pokud by si Váš blog přečetl každý občan této země, myslím, že výsledek voleb by byl daný předem. Obdobně jako u Zemana. A z více důvodů. Internet je opravdu dobrá věc. :-)

3 4
možnosti
JK

Jasně, nejvíc jim uškodíme, pokud se zachováme jako vy a budeme tyto individua velebit.

Cílem obracení logiky je otupit argumenty oponenta, to je učebnicová demagogie, často používaná, zejména když nejsou věcné protiargumenty.

4 0
možnosti
VV

Dobrý den , skoro ve všem v nadstavbě mohu souhlasit .Jen podstata vrže , předně paní Slonková honí peníze na příští rok , s něčím přijít musela --> že ze sebe udělá takovou hyenu , no snaží se . Druhá kluzká plocha ,už je moc dlouho po revoluci a je ujetina mluvit o STB . Noi tak, dva /tři roky PO když se ta partička angažovala v kuponovce , no dejme tomu . Ale tohle je už vzpomínka .

3 5
možnosti
Foto

P50e90t27r 52O79m42e30l93k59a

15. 11. 2018 10:13

Bondy přesně věděl o čem mluví.:-) Není nad vlastní zkušenost.

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik