Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mychal.B.

16. 3. 2011 10:52
To jsou mi věci...

Takže dle vás by měli Japonci namísto dostatečně odolnostně dimenzovaných jaderných elektráren stavět tepelné a dovozem paliva (uhlí) pro ně a provozem (mimo jiné radioaktivitou ve spalinách) zatěžovat stabilně silně životní prostředí? O silné hospodářské závislosti na okolním světě nemluvě?

0 0
možnosti
AH

alex hart

16. 3. 2011 10:03
Vážená autorko,

pokud vám váš manžel třeba konečně řekl, že jste k r á v a,  nebo tak něco, tak to prosím netahejte sem a vyřiďte si to s ním. Můžete mu třeba 3 roky odepíret sex, ale možná by to pro něj byla odměna a nikoliv trest, jak se tak koukám.

.

Pokud vám to řekl váš čerstvě ženatý syn, tak ho nechte, protože on si jen hájí svoji vlastní rodinu před vámi. 

0 0
možnosti
SHX

sir Humprey X.

16. 3. 2011 10:20
Re: Vážená autorko,

SEX? Jste si jist, že autorka tuší, oč jde?

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

16. 3. 2011 9:59
prosím

Milá autorko, když jste tak chytrá tak nám napište jaké elektrárny by podle Vašeho názoru měli Japonci stavět! Bez toho je totiž Váš článek jenom totální blábol.

0 0
možnosti
L-KN

Lobo - krotitel nanotermitů

16. 3. 2011 10:00
Re: prosím

Čistá energie budoucnosti bude pocházet z ňaderných elektráren.

0 0
možnosti

debater

16. 3. 2011 9:58
Milá paní,

ono japoncům ani nic jiného nezbylo. Dovedete si představit, že by tam měli místo jaderek uhelky a uhlí do nich vozili loděmi přes moře? Podobně je to s plynem, slušný vodní tok takřka nemají a jeho potenciál už je určitě beze zbytku využit. Fofrníky a fotovoltaika to rozhodně nevytrhnou nehledě na to, že v Japonsku není prostor, kde je stavět. Japonci prostě jinou možnost neměli a ani nejchytřejší baba ještě nepřišla na to, jak japoncům zajistit energetickou soběstačnost bez jádra, tak jako je to v celém světě snad s vyjímkou Norska, což je jen vyjímka potvrzující pravidlo. Howgh.

0 0
možnosti
DK

Fonon

16. 3. 2011 9:57
nesmysl

ženy se, co se týče krutostí, mohou mužům směle rovnat. V tomhle ohledu neexistuje rozdíl mezi muži a ženami.

0 0
možnosti
S

Světlonoš

16. 3. 2011 9:50
to jsou ale feministicke blaboly

pry vladnouci svet muzu? Kdyby nebylo muzu, tak dodnes sbirate v lese bobule a nechate se trhat divou zveri. A nevsiml jsem si, ze ty politicky, co se do politiky probojovaly, by byly moralnejsi nez muzi. Staci vzpomenout Veseckou, Juraskovou atd. Je asi zbytecne na vas vubec reagovat.

0 0
možnosti
DK

Fonon

16. 3. 2011 9:58
Re: to jsou ale feministicke blaboly

parkanovou, němcovou, klasnovou, kateřinu biomasu,

0 0
možnosti
L

lenns01

16. 3. 2011 9:47
No

a Vy jste žena nebo muž?

0 0
možnosti
AH

alex hart

16. 3. 2011 9:46
Proč se staví elektrárny -1-

Jaderné i jiné elektrárny se staví proto, že lidstvo spotřebovává stále více energie. Již před tím se začalo s těžbou a spalováním uhlí, pak s těžbou a spalováním ropy. Lidé jsou stále nenažranější a svoji spotřebu zjevně nehodlají nijak omezovat.

.

V této věci bych tolik nerozlišoval mezi muži a ženami, ale když už s tím autorka začala, dovolím si připomenout, že neukojitelný nakupovací chtíč mají především ženy, že ten kdo doma rozhoduje o tom, že se nový koberec, záclony, kuchyňská linka, nábytek, a hlavně oděvy, atd. musí kupovat co nejčastěji, v drtivé většině dávno před tím, než skončí životnost těch věcí, jsou především ženy a ten kdo doma udržuje teplotu nad 25 stupňů Celsia, jsou také především ženy. Když k tomu přidáme touhu mužů mít každou chvíli nové auto a audio-video techniku, tak nám z toho vychází, že přírodu musíme zdevastovat velice rychle.

.

Když se všech těch, co tu tak hezky řvou o (jaderné) energetice, zeptáme, zda jsou ochotni oni sami začít u sebe...

0 0
možnosti
AH

alex hart

16. 3. 2011 9:48
Proč se staví elektrárny -2-

 

 

... a udržovat v bytě teplotu maximálně 16 až 18 stupňů, nejezdit autem, nosit jedny boty 10-15 let, oblečení 10 let, neměnit nábytek dřív jak za 30-40 let, koberce dřív jak za 15-20 let a pod., neběhat po nákupních centrech a nekupovat každou blbost, atd. ... , tak tak na to samozřejmě v životě nepřistoupí.

.

A když půjdeme opravdu do hloubky problému a položíme si otázku, proč muži dělají všechny ty špinavé práce k zajištění energií a surovin, tak právě proto, aby si mohli párkrát za život trochu slušně zašoustat s nějakou takovou, co po tom když je v přechodu, tak blbě řve o tom, jak je energetika hloupá a zbytečná mužská věc, aniž by si chtěla připustit, že bez té zatracené mužské energetiky by nemohla běhat po nákupních centrech (kde se přes zimu udržuje teplota 25 stupňů!!!), protože by žádná taková centra nestála, ani by se nemohla hodinu sprchovat horkou vodou, nakupovat neustále nějaké blbosti, létat na dovolenou na Kanáry a páchat podobné další věci. 

0 0
možnosti
K

kyj

16. 3. 2011 9:44
šílenci

denně sedají za volanty aut, kouří, létají letadly, cpou se  tučnými vepřovými řízky, požívají alkoholické nápoje a některé do těchto hrůz přivádějí tzv. "na svět" nové oběti. Nepochopitelné!!;-€

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

16. 3. 2011 9:34
Včera nám tady jedna neúspěšná absolventka AV

vykládala naprosto šílené věci (Hirošimská AB měla 5 TUN uranu); dnes to panímáma vzala z druhé strany, ovšem zase špatně. Jaksi pozapoměla, že války se vedly převážně kvůlivá ženskejm. Nebylo by tedy lépe prvně zlikvidovat příčiny?

0 0
možnosti
PK

dolch

16. 3. 2011 9:40
Re: Včera nám tady jedna neúspěšná absolventka AV

To jste mi to vzal z klávesnice. Přesně, proč byla třeba rozvrácena Trója? Ha?

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik