Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

starej pardal

29. 3. 2010 13:37
diky ty zatraceny vede

dama jiste jiz tisickrat nechcipla na nejakou banalni infekci. proto smi potit moudra na netu, kterej sama nevymyslela a kterej baziruje na samejch nepotrebnejch vyzkoumanejch vecech. gratuluju. nejvetsi zvast dne R^

0 0
možnosti
RS

starej pardal

29. 3. 2010 13:42
Re: diky ty zatraceny vede

dodatek:

mila damo, vite na co vymreli dinosauri?

0 0
možnosti
X

xurek

29. 3. 2010 13:35
Ja

JSem pro bude sranda ;-D

0 0
možnosti
RS

starej pardal

29. 3. 2010 13:41
Re: Ja

no doufejme ze se tam nejaka cerna dira udela... kdyz uz to stalo tolik penez

R^

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 3. 2010 13:35
Teď ještě aby jim to správně vyšlo

Nakonec aby nezjistili, že jaderná ednergie je levnější a bezpečnější než jakákoliv jiná. Teď, když se všude po EU stavěj větrníky a světelné panely. To by byla rána

0 0
možnosti
WTS

William Tecumseh Sherman

29. 3. 2010 13:35
Re: Teď ještě aby jim to správně vyšlo

já myslel, že to platí odjakživa

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

29. 3. 2010 13:30
...

Přestaňtě laskavě šílet... dva svazky částic když se srazí při 3500 TeV tak je to i při 100 procentní účinosti

PŮL MILIONTINY JOULU V JEDNÉ REAKCI.

Kdyby z takového nesmyslu mohla vzniknout černá díra tak už vesmír tak jak ho známe neexistuje.

to že vy nemáte ambice je váš problém ne náš.

0 0
možnosti
JR

Daun

29. 3. 2010 13:28
Vazena pani Ulmannova,

fyzika, je neuveritelne tezka veda. Jejim jazykem, ostatne jako vsech prirodnich ved, je matematika. Naprosta vetsina z nas ovlada tento jazyk tak maximalne na urovni skolky.

Bohuzel k tomu, abyste se mohla vyjadrovat k problemum, je treba znat spoustu vedomosti. Musite si mnoho nastudovat. Zkuste venovat alespon par hodin clankum v popularne vedeckych casopisech nebo webzinech (zamerne pisu popularne vedeckych, protoze skutecne vedecke clanky jsou pristupne (at uz ve smyslu ziskatelne nebo ve smyslu pochopeni) jen velmi uzkemu kruhu lidi.

Bez takovychto vyzkumu byste nemohla sirit hysterii po internetu, divat se na televizi ci si po vecerech cist. Prosim, nepiste o necem, cemu nerozumite. A kdyz uz mate opravdu touhu o tom psat, nebudte tak kategoricka a hystericka.

S pozdravem,

Pavlicek

0 0
možnosti
S

SantaKlaun2

29. 3. 2010 13:25
.

S některými myšlenkami souhlas, na druhou stranu však nebýt těch "psychopatů", dneska si neohřejete jídlo v mikrovlnce, budete doma svítit loučemi, hudbu si poslechnete max. na nějakém koncertě nebo v hospodě na zábavě a o počítačích, internetu a mobilech už raději ani nemluvím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik