Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

nesmrtelná medvědice

29. 3. 2010 18:50
nebojím se tohoto pokusu

spíš nevím, jestli to nejsou zbytečně vyhozené peníze.

Ale vsadím se že američani dělají někde daleko nebezpečnější, avšak utajované výzkumy.

0 0
možnosti
JN

5alfa

29. 3. 2010 19:00
Re: nebojím se tohoto pokusu

Při práci na LHC v CERN vědci řešili, jak spolu komunikovat a sdílet "co nejaktuálnější informace"...

A máme tady WEB! R^  Odhaduji, že pokud by se jen jedna setina eurocentu dostala zpět do CERN za www stránky, mohl být LHC 4x větší... :-P

0 0
možnosti
LM

LukinoL

29. 3. 2010 18:47
Pokus o vtip? Nebo nepodařený komentář?

Milá Zdenko - bez urážky - pokud pracujete, jak sama říkáte, jako spisovatelka, publicistka a editorka, nerozumím Vaší češtině v článku. Buď jste jej psala ve spěchu (což je sice omluva nepatrná, ale akceptovatelná), nebo - a to je horší varianta - zas tak dobrá editorka a odbornice na češtinu nejste... Jinak si nedovedu vysvětlit obraty jako "tak zvanou prací" (správný tvar je "takzvaný, takzvanou..." nebo když nevíte, použijte zkratku tzv.), nebo "...je úplně zbytečným a vyčerpávajícím ničení životního prostředí..." (ničeníM). A mohl bych pokračovat; dalších, podobných chyb, tam máte dlouhou řadu.

%

0 0
možnosti
LM

LukinoL

29. 3. 2010 18:47
Re: Pokus o vtip? Nebo nepodařený komentář?

%

Co se týká věcné stránky - trošku jedovatě se zeptám - vy jste fyzik? Nebo odborník na magnetická pole? Případně specialista na teoretické otázky kolize částic? Asi ne, viďte. Takže na Vaši otázku "Komu to prospěje a čemu" si můžete odpovědět sama, pokud si prostudujete alespoň základní materiály. Ale to už by nebylo tak jednoduché, jako vyprsknout nějaký nesmysl na blog, že? ;-)

Ještě jednou opakuji - nic ve zlém! Jen byste svůj spravedlivý hněv měla rozdmychávat nad problémy, o kterých skutečně něco víte ;-)

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 3. 2010 17:07
informace pro MUZ ZDE predevsim

http://www.swissinfo.ch/ger/Angst_vor_dem_Weltuntergang.html?cid=6556038

(Strach z kkonce sveta)

USA zaluje CERN, kvuli hrozbe zniceni sveta. Za tou zalobou stoji muzi.

To ze maji podobne pocity i zeny a treba i Ulmanova-blogerka je zcela normalni.

0 0
možnosti
A

ac97c

29. 3. 2010 17:09
Re: informace pro MUZ ZDE predevsim

A ti muži také stále píší o tom, jak všechno co pochází od opačného pohlaví je zkázou lidstva?

0 0
možnosti
DD

Damik

29. 3. 2010 17:06
zastavce ty šílence

...před dvěma milony let podobná paní brojila proti používání ohně.

no doufejme, že paní chodí nahá, bydlí v jeskyni a jí jenom to co si sesbírá nebo uloví, potom je to OK. Jestli používá to co právě ti "šílenci" přinesli lidstvu, je to jenom obyčejná hlupačka a pokrytec.

0 0
možnosti
LM

LukinoL

29. 3. 2010 18:52
Re: zastavce ty šílence

Asi bych nepoužil tak expresivní výrazy, ale jinak s vámi souhlasím. V poslední době se stává módou, že se "kdekdo vyjadřuje ke kdečemu" - bez ohledu na odbornost nebo alespoň základní znalosti - a podle toho to také vypadá ;-D

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 3. 2010 17:04
pokud vim

taK se o tomto problemu diskutovalo asi pred rokem. V Cernu uz meljeden pokus byt ne?

Me jen vychazi, zepanove, co tu nadavaji autorce, by se predevsim meli informovat, ze o tomhle problemu , nebo hrozbe , dikutovali i panove-vedci. I nevedci.

Mistni hrdinove to samozrejme prehlizi. No zbabelost.

0 0
možnosti
A

ac97c

29. 3. 2010 17:07
Re: pokud vim

A také se bojíš černých děr? Já být na tvém místě, už bych se bál, protože tě také sežere, jen co tě uvidí. Uaaaah

0 0
možnosti
OP

OskarPokorny

29. 3. 2010 16:31
To je legrace?

Tento článek je myšlený vážně nebo je to legrace? Protože energie které by se potřebovali k něčemu podobnému by nevyrobil ani cyklotron velký jak celá sluneční soustava. žádný strach autorko z vesmíru k nám občas přiletí částice, u kterých energie kterou nesou překonává ty z CERNu tisicinásobně a všechno je  v pohodě.

0 0
možnosti
KV

valissen

29. 3. 2010 16:23
Nojo, ženská.

;-D

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 3. 2010 17:00
Re: Nojo, ženská.

pochyby maji i muzi.

0 0
možnosti
MG

Martin GXL

29. 3. 2010 16:05
Velmi by mě zajímalo,

zda paní autorka má tolik hrdosti a čestnosti, a řídí se svými myšlemi. Doma pere na valše, mikrovlnky obchází obloukem, raděj skočí pod vlak než by si vzala nějaké antibiotikum. Auto i výtah jsou pekelnými nápady navíc ničí životní prostředí, zatímco naše nohy zahálí. Takovej rengen je také pěkné svinstvo, to přeci není nic přirozeného, tudíž danou madam ani nikdo na mamografu neuvidí. Což teprve elektrický proud, ten je z části vyráběn v jaderných elektrárnách, a utčitě i ty elektrony mají zbytkovou radoaktivitu. Nemluvně o těch vlnách a bajtech co tady komunikujeme. Skoro vše technické kolem nás je totiž dílem šílených vědátorů a objevitelů.

Ale také je špatné osočovat ženy všeobecně, mnohdy jsou rozumnější než my muži. A hloupejch chlapů znám také dost.

0 0
možnosti
A

ac97c

29. 3. 2010 16:15
Re: Velmi by mě zajímalo,

Tyhle gender-femini aktivistky jsou ostudou žen, které by měly zastupovat a paradoxně se nejvíce angažují v těchto hnutích a bojují proti všemu, právě když o tom neví nic. Měla by všechny technické vymoženosti prodat a zalézt někam do jeskyně, protože většinu věcí, které běžně používá vymysleli ti fuj mužští šílení vědci. Není to od ní pokrytectví používat všechny moderní vynálezy, třeba PC s Internetovým připojením? Jak to, že nejde příkladem a nejde někam existovat v souladu s přírodou?

0 0
možnosti
MP

admiral666

29. 3. 2010 16:01
to musi byt sarkasmus

Neni mozne, aby byl nekdo tak hloupy.

0 0
možnosti
L-PC

Lobo - poslední Czarnian

29. 3. 2010 15:46
Ach jo.

Ženy by neměly mít volební právo.

0 0
možnosti
MP

admiral666

29. 3. 2010 16:01
Re: Ach jo.

tahle skutecne ne Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik