Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

CRAZY-Ivan

30. 3. 2010 10:20
lůl

Nebrečte paní, aspoň už se nebudete muset namáhat s psaním ;-D

0 0
možnosti
SZ

user_id

30. 3. 2010 9:31
Zastavte šílené blogerky!

"Zastavte šílence!" zní nadpis jednoho dementního blogu. A k čemu je? Jako by nebylo dost nesmyslů z úst Jiřího Paroubka. Jako by nestačilo, co vysílá jako "zprávy" tv Nova. Ne, musí přijít další tupá ženská, co neví nic o ničem, a pindat.

To je konec...

0 0
možnosti
K

kaktusak

30. 3. 2010 2:27
Chcete snad žít věčně?

;-D

Poznávání dosud nepoznaného je smyslem lidské existence. Proto by na projekty typu CERN mělo směřovat ještě daleko víc prostředů.

0 0
možnosti
MP

Martin Procházka

29. 3. 2010 23:15
To je vtip?

Sice nejsem fyzik, ale fyzici jsou v klidu a strachy vřeští paranoici a amatéři jako vy. Tedy jsem v klidu.

0 0
možnosti
JN

5alfa

30. 3. 2010 11:07
Re: To je vtip?

R^ Nejspíš jste se o tom bavil s fyzikem. Nemáte náhodou někoho z rodiny z oboru?

0 0
možnosti
SK

slakuc

29. 3. 2010 22:23
?!?!?

Děsím se toho, že i takoví lidé mají možnost volit a ovlivnit život všech okolo sebe ... Podle autorky by bylo asi nejlepší každému člověku provést lobotomii hned po narození, aby náhodou ten mozek nepoužil na něco jiného, než na nasycení se a rozmnožení se.Rv

0 0
možnosti
A

Alca666

29. 3. 2010 22:17
Panika

Fascinuje mě, jak stačí pár článků (které jsou naprosto laické) a už se dá snadno soudit, jací jsou vědci v CERNu šílenci. Zajímalo by mě, zda jste absolvovala nějaký kurz jaderné fyziky nebo jste se alespoň vzdělávala čtením kvalitních populárně-vědeckých článků o LHC (skvělé jsou na serveru http://www.osel.cz). Mám za sebou zkoušku z předmětu Jaderná a subjaderná fyzika (dopadla výborně), který přednášel Doc.Dolejší, což je jeden z největších českých odborníků na LHC. Na první hodině jsme počítali, jaký je energetický rozdíl mezi srážkami částic kosmického záření s částicemi atmosféry, a srážkou dvou protonových svazků v LHC (bylo to krátce před jeho spuštěním v roce 2008). A výsledkem je, že srážky částic v atmosféře jsou mnohem energetičtější a přesto se dosud nic nestalo, žádná černá díra nás nepohltila. takže ani od LHC s největší pravděpodobností podobná hrozba nehrozí.

Opravdu mě fascinuje, jak si lidé, kteří o dané problematice nevědí vůbec nic, osobují právo o ní rozhodovat.

0 0
možnosti
PT

tinwe666

29. 3. 2010 21:18
..

pokud se nejdená o důmyslný žert pak radši nepište sem a pokud možno nepište vůbec a běžte radši krmit stračenu.. kdyby na světě nebyli vždy nějací psychopaticky ambiciózní šílenci, či jak jim řikáte, tak byste si teď ten svůj blog malovala šutříkem na stěnu jeskyně R^

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

29. 3. 2010 21:16
Masakr!

Diky, Zdenku, nezklamal jsi, koukam, ze se v diskusi chyla i nejaka vagina. :o)

-

...akorat ty kecy o "obycejnejch lidech" jsou uz trochu klise, posledni dobou se desim, ze na me nejakej vyskoci ze sacku bramburek.

0 0
možnosti
FT

fun-tomas

29. 3. 2010 20:38
namet

http://www.feministky.cz piste sem slecno

0 0
možnosti
T

ten.jenz.bloudi.svetem5

29. 3. 2010 19:08
Tak to je husté...

Přímo pro psychiatra!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik