Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

th3cr0w

30. 3. 2010 21:39
Marš zpátky k plotně, babo!

Prapůvod internetu v americkém armádním ARPANETu (http://cs.wikipedia.org/wiki/Internet#Historie). Takže svou přítomností na internetu glorifikuješ práci testosteronových bezmozků. Rychle pryč!

0 0
možnosti
K

kikinka

30. 3. 2010 18:42
Přes své nesporné kvality

je článek značně gendrově nevyvážen. Již ten název! Správné znění je: "Zastavte šílející!"

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

31. 3. 2010 12:10
Re: Přes své nesporné kvality

;-DR^

0 0
možnosti
S

Smile

30. 3. 2010 18:09
Madam, smekám!

Takovouhle ukázku naprostého duševního zoufalství a pranoie jsem už dlouho neviděl! Jste si vědoma toho, že díky vojenskému výzkumu máme neuvěřitelné množství dnes běžných věcí, bez kterých byste se (ať píšete, co píšete) neobešla? Víte, co všechno vzešlo z CERNu, jehož pracovníky svou nevymáchanou hu..u tak bezostyšně haníte? Zabořila jste svůj genderově afektovaný nos byť do jediného odborného článku o současných pokusech v tomto zařízení nebo byste rozuměla pouze předložkám a spojkám? A poslední věc - co má, panebože, LHD společného s pohlavím vědců? 8-o Slyšela jste někdy např. o Marie Curie-Skłodowské?!

0 0
možnosti
S

sendman

30. 3. 2010 16:50
0 0
možnosti
S

sendman

30. 3. 2010 16:46
přímý přenos z CERN

http://webcast.cern.ch/lhcfirstphysics

Jinak pro autorku - v CERN pracují i ženy, dokonce tolik, že 8. března uspořádaly místní feministky tzv. Women's day a všechny experimenty přešly do rukou žen (za minimální účasti mužů - až mě štvalo, jak se s tím nadělalo, protože celý rok se přirozeně na pozicích střídají muži a ženy a nikomu to nepřijde).

Asi nemá smysl autorce vysvětlovat, co všechno dnes považuje za samozřejmé a má to původ v CERNu. Status CERN je veskrze vědecký, není financován zbrojním průmyslem (kéž by byl, to by bylo peněz!) a veškeré výsledky jsou volně a zdarma k dispozici vědecké veřejnosti (protože je to placeno z příspěvků členských států - tedy z daní poplatníků - jaký to rozdíl oproti situaci v ČR, kdy jste za služby hrazené z daní nucen ještě platit nějaké poplatky, např. v registru nemovitostí).

A vůbec - má vůbec cenu se bavit s někým, kdo evidentně o poučení nestojí?

0 0
možnosti
JN

5alfa

30. 3. 2010 14:53
A je to!

No vidíte, už se skoro dvě hodiny srážejí protony a NIC se neděje.

A stejně jako Země nezanikla za více jak 4miliardy let, když na každý km^2 dopadne jedna taková častice za týden, nestane se nic strašného, pokud takové "srážky" budou fyzikové provozovat dalších několik let "uměle"...

0 0
možnosti
MP

admiral666

30. 3. 2010 14:09
ztrata paprsku :)

Ted se jim pri uvodnim experimentu "ztratil paprsek"! OO hruzo! Budou rakoviny a modre kedlubny a na mrkvi bude nador jako fotbalovy mic! Kde je Siklova a Sommerova, aby hazardovani s zenskym principem gaie zastavily? ;-D;-D

0 0
možnosti
P

petbse

30. 3. 2010 13:00
Zivotni uspech genderu

Gratuluju k tomu ze vase embrionalni bunky si v zacatku vasi existence vybrali ze dvou moznych variant tvorby pohlavnich bunek jednu spravnou a funkcni. Vetsina lidi povazuje za zivotni uspech veci jenz dosahly vlastni pili. Vy jste uz po porodu za zenitem svych moznosti a proto tomuto nahodnemu vyberu pohlavi pri vyvoji plodu dodavate vyznam jenz vas opravnuje kritizovat ostatni. Neni proto vubec nic podivneho na tom ze jaderne fyzice nerozumite a ze vas desi. Jen k tomu pestovani mrkve. Lidi vasi mentality by pred tisici lety varovali pred pestovani mrkve s tim ze nic dobreho z neciste zeme vyjit nemuze a chtel-li stvoritel abychom jedli mrkev neskryval by ji pod zem. Tudiz byste opet sedela opodal, myla si pouze po loket a po koleno a citila se chytre, bezpecne a varovala pred jistem blaznem Pasteurem, jenz tvrdi, a to se podrzte, ze existuji stvoreni tak male, ktere nelze spatrit okem. Pohlavi vnimam jako odlisne a sobe rovne. Obe byvaji idioci postizene v podobnem % populace.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark III

30. 3. 2010 11:37
Prosím nehaňte autorku

je to gender odbornice a předsedkyně politické strany. A pánové nechŤ si zkontrolují "nádobíčko", u paní autorky hrozí riziko kastrace (viz blogy dávno minulé).

0 0
možnosti
A

ac97c

30. 3. 2010 12:56
Re: Prosím nehaňte autorku

Zřejmě absolventka prestižní katedry jako je tahle: http://www.fhs.cuni.cz/gender/veda.html . Není se pak čemu divit, že roste počet nepoužitelných absolventů VŠ, díky nárůstu počtu fakult s podobným zaměřením. Dneska mít VŠ diplom vzhledem k tomuto už neznamená vůbec nic. I prosté bytosti jako je tahle autorka mají právo na život. Když si bude jen tak planě plkat na blogu v přestávkách co si odskočí od sporáku nebo od pračky nic se neděje. Větší katastrofou by bylo, kdyby měla pravomoce ovlivňovat i můj život, nebo kdyby také ona za tyhle štvavé články proti druhému pohlaví dostávala peníze od eráru, jako se už děje v grantech pro gender studia.

0 0
možnosti
H

hodnychuck

30. 3. 2010 10:44
CERN Web Kamera

zde je link pro vsechny co se boji, je mozne sledovat primy prenos. je jasne ze se nic nestane...

http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html

0 0
možnosti
M

machinist

30. 3. 2010 11:44
Re: CERN Web Kamera

vyborny link, dik.;-D jen doufam, ze blogerka s Gmurem uz bali kufry na vylet do cerne diry.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik