Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P83e73t55r 64S20k24á29c54e15l

24. 1. 2019 21:25

Níže zkopírovanému odstavci odpovídá tento citát:

"Nesnaž se změnit svět, neuspěješ. Zkus svět milovat. Hle svět je změněn, změněn navždy." >Srí Chinmay.

Jednou mi jeden známý řekl – moc o všem přemýšlíš, a to není dobrý, protože prý to je známkou deprese, chtít lepší svět, starat se a zajímat o hladovějící na jiných kontinentech, nebo se snažit ten svět aspoň opravit a kultivovat.

Zdroj:https://ulmannova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=697847

0 0
možnosti

Zdenko! Jste krásná, žíznivá, šťavnatá ženská. V tom zůstávejte! Navíc přijměte od Ježíše Krista doporučení, že máme sloužit jeden druhému. Muž poslouží ženě, žena poslouží muži, rodiče poslouží dětem, děti poslouží rodičům... Měli bychom se nebát žít vzájemnou službou. A vše ostatní je vedlejší. Mohu-li navíc sloužit obci nebo dokonce státu, služme. Ale Vy především potřebujete biologickou stabilizaci a otevře se ráj života. A pokud se mýlím, tak moc neprskejte... :-)

1 0
možnosti

Dobrý den. Máte pravdu, všichni se na to koukají a mlčí a je jim to jedno. A může to být cokoliv. Jak někdo ničí přírodu, jak někdo lže a krade a jak někdo dělá z lidí blbce a můžeme pokračovat do nekonečna. Na to skutečně, ne úplně všichni, ale mnozí, koukají a mlčí. A ještě k tomu, někteří lidé mají rádi to, či ono a jiní zase něco jiného. Někteří muži se zajímají o ženskou módu a některé ženy se staly jeřábnicemi nebo bagristkami ve velkodole na hnědé uhlí. A co s tím? Přes veškerou elektroniku zatím nejde nikomu vstoupit do hlavy a zkoumat co si myslí a co má rád, nebo koho či co rád nemá. Ale, podle mého názoru, není to nějaká výlučná charakteristika současné doby. Svět byl takový v mnoha ohledech už dříve, jen se o tom méně psalo a vědělo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik