Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady se člověk dozví věci. Ještě mně v tom blogu chybělo, že nakonec Babiš znárodní Agrofert, když teda ten komunismus.

0 1
možnosti

Radio Jerevan:

Dotaz: Budou v komunismu peníze?

Odpověď: U někoho budou, u někoho nebudou.

A stejně tak někdo bude mít fabriku a někdo ji mít nebude... :-)

0 0
možnosti

Premiér pochází z toxického prostředí komunistických Podniků zahraničního obchodu, kde se spolupráce s StB předpokládala automaticky, mentalita byla urvat co nejvíc peněz a posty jsou nade vše, neboť se mohu dostat na Západ. A v tomhle chudák duševně jede dál. Akorát za kapitalismu dostal ještě větší příležitost.

2 1
možnosti
Foto

To mu fakt nezávidím... jak to bez té StB mohl skoro tři desetiletí vydržet?

3 2
možnosti

R^

Jo, připravují nás na komunismus! Zdravotnictví máme zadarmo, jízdné už za půldarma, teď přijde na řadu nejspíše pivo... Pak bude všechno zadarmo... Pokud to bude!

:-)

0 1
možnosti

Nejdříve přijde na řadu nepodmíněný příjem. To už v některých vyspělejších západních demokraciích zkoušejí zavádět.

1 0
možnosti
Foto

Babiš ani Zeman nejsou dokonalí. Volil jsem oba, protože to byla podle mého soudu, možná i bohužel, ta nejlepší volby z toho, co leželo na pultu politické samoobsluhy. Zeman je sice samolibý a pomstychtivý, ovšem v politice se orientuje jako málokdo a neohýbá hřbet před Bruselem. Drahoš by byla loutka. Stejně jako podepsal pamflet vědců vyzývající k přijímání migrantů, tak by se přizpůsoboval tlakům Západu a volil by buď kompromisy nebo rovnou jateční porážku. Babiš nepřipouští přístup zákulisních mafiánů a lobbistů k rozhodování o státních penězích. Takový Dalík by si dneska neškrtnul. Ty dotace, které dnes čerpá, by dostal tak jako tak i kdyby v politice nebyl. Jen by musel právě těm, kteří ho dnes terorizují vysolit 12% úplatků. To si nevymýšlím. Sám tím v TV zdůvodnil svůj vstup do politiky. Ono z dotací ve výši 2 mld to dělá 240 mio. To v účetnictví udělá pořádnou díru, která se těžko zaslepí. Protože určitě nebyl sám, dokazuje to, jakým způsobem za jeho předchůdců fungovaly finanční úřady. Díky změně k lepšímu máme téměř vyrovnaný státní rozpočet, i když se rozhazuje mnohem víc, než bych si sám přál.

4 4
možnosti
Foto

Toho Zemana bych pochopil, ale Babiše? To mi hlava nebere. Nicméně je to vaše svobodné rozhodnutí a máte na tuto volbu právo, přestože s ní bytostně nesouhlasím...

2 2
možnosti

Jasně, velkoprůmyslník a velkopodnikatel s miliardovým jměním bude prosazovat komunismus ;-D ale jo, jako vtip dne docela dobrý R^

4 1
možnosti
Foto

Očividně vůbec nevíte, co je komunismus.

Oligarcha nás k němu dovede jen těžko, byl by sám proti sobě.;-)

7 1
možnosti
Foto

,,Konečně komunismus!?"8-o To jako že všichni všechněm všechno dáme, a všichni všechno budem mít dohromady?;-D ,,Von teda každej izmus je v jádru svinstvo, jen ta troška tý ,,ie" se dá, sem tam, trochu snýst"(J.W. v rozhlas.silvestru r. 68R^);-)

4 0
možnosti

ano,ano asi dnes po vašem blogu ani neusnu, už jsou zase tady ...;-D

6 1
možnosti

Tak nejdrive tu byl jeden, NEUMETEL1, co si zalozil zivnost na tom byt komunista.

Ted je druhy, NEUMETEL2, co si zalozil zivnost na tom byt antikomunista.

Prinos pro lidi sestavil rovnici NEUMETEL1 = NEUMETEL2

2 1
možnosti

Víte madam co je zajímavé? Neznám žádného klasika, který by jako první o sobě prohlásil, že je spisovatel. Řada lidí si myslí, že je něčím a přitom ostatní si myslí něco naprosto jiného.

6 0
možnosti

P78e85t18r 22B34u31r36i30a65n

19. 11. 2018 11:16

Tuším, že zrovna Dumas ml. se o to, že je spisovatel soudil a vyhrál. Šlo o první uznání duševního vlastnictví v literatuře v dějinách.

5 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik