Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Tak TGM přiklonil Československo k Rusku. To jsou mi novinky. Už jen chybí teorie, že tu chtěl zavést stejný režim. Teda, co tu vyplavalo za znalce...

2 0
možnosti
Foto

Jo, jo. Ti kluci co byli nahnáni na ta jatka, ty si nadrancovali.

1 0
možnosti
JT

J25i55r58i 26T29i15c95h78y

26. 10. 2018 17:51

Takove trapne zkresleni historie se hned tak nenajde!

2 0
možnosti
Foto

Také zastávám názor, že není co oslavovat. První republika byla fiaskem. Politická scéna byla rozhádaná víc než dnes. Politické závazky vůči menšinám vzaly rychle za své. Ze strany sudetských Němců byla pochopitelnou reakcí revolta, která je vehnala do náruče Hitlera. Korunu tomu nasadilo poválečné vyhnání tří milionů pracovitých Sudeťáků, které bylo kolektivním trestem a nejvíc potrestal vykonavatele. Přišel o masu pracantů a nahradil je hrstkou přistěhovalců z Rumunska. Některé sudetské vesnice se z toho nevzpamatovaly dodnes.

0 3
možnosti
EK

No a čím se na tom Západě budete živit?

1 0
možnosti
Foto

Řekne Ronaldovi, ať jí přispěje ;-);-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik