Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Vážená paní, nevím co Vás při sledování "obrněného" tanku tak rozčílilo. Viděla jste někdy za posledních pár let nějaké kreslené "pohádky" pro děti ? V nich se to hemží různými postavami, které kolem sebe střílí ze zbraní, a těch zbraní a přiblblých postaviček jsou pak plné obchody s hračkami. A samozřejmě většina dětí, které to vidí a jsou tím masírovány, chtějí tyto hračky mít.To Vám přijde v pořádku??? Domnívám se, že jeden tank udělá daleko méně škody na dětech než každodenní masáž jak těmito pohádkami, tak i různými reklamami na tyto "hračky".

3 0
možnosti
TD

Jojo, běžte se někdy podívat na letecké dny NATO. Tam je to jeden perverzák vedle druhého - obdivují letecké stroje na zabíjení a ještě tam vodí děti. A nebo si dejte studený hadr na hlavu, to bude možná pro všechny přínosnější ;-)

Vytěsňování domnělých zdrojů násilí z veřejného prostoru je velice moderní. Fuj jsou nejen skutečné tanky, ale i obrázky na tričku apod. Hyperkorektní feminismus to na západě dotáhl až do extrému, kdy se dětem ve školách zakazují hry "agresivní a soutěživé", například populární hra "na babu" a někde dokonce zavádějí "hry" inkluzivní a nesoutěživé, ve kterých vyhrávají všichni...

Odkazy:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4669512/Winning-banned-half-school-sports-days.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4314882/California-elementary-bans-tag-game-rough.html

4 0
možnosti
Foto

Někteří muži (možná, že dokonce většina) jsou prostě fascinováni zbraněmi, vojenskou technikou, vojenskou historií... Osobně bych takový tank mít nemusel, ale pokud se ten pán nechystá ten tank použít k jeho původnímu účelu (zabíjení lidí), tak ať si ho klidně hladí :-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

... ještě dodatek: Označit něco za stupiditu, jen proto, že tomu nerozumím mi připadá poněkud krátkozraké :-P

1 0
možnosti
Foto

Psát obrněný tank je pleonasmus. To je jako byste psala třeba mokrá voda nebo pálivý oheň.

Teď jsem zjistil, že pan Fogel to též poznamenal, ale mazat to nebudu.

0 0
možnosti
Foto

Tak se ráno na televizi nedívejte a budete mít klid. Stejně nechápu co z toho máte když se ráno pořád pobíhá a sledovat to stejně nestačíte. Pusťte si rádio, jako kulisa to stačí.

2 0
možnosti
Foto

I56v76a95n 28V72e51s81e91l61ý

12. 10. 2017 11:23

Souhlas. Moje ranní činnosti probíhají od ložnice a kontrolního měření krevního tlaku přes záchod ke cvičení na elipticalu v předsíni s puštěným rádiem, následně do koupelny a potom kuchyně ke snídani. Následně, protože už jsem pánem svého času, si zapnu PC v pokoji bez televizoru a podívám se na zprávy, které si vybírám a nemusím "trávit" co mi nabízí jen jeden zdroj (u autorky tv Nova). Televize je v obýváku, kterým asi třikrát projdu.

Mám jednoho takového kamaráda co když je doma musí mít televizor zapnutý - to je snad nemoc.

2 0
možnosti
JF

J91i20ř59í 27F63o31g86e36l

12. 10. 2017 8:13

Obrněný tank....

Vy už jste viděla neobrněný?

6 1
možnosti
VV

Ja ano, ten na pohonne hmoty. A tankuju u neobrnene cerpaci stanice.:-)

0 0
možnosti
VS

Doporučuji se nedívat na Novu. Já už tak činím skoro dvacet let.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik