Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo. Musela byste uvést zdroj práva. Který (ne)dává jedinci právo vést dav. Pokud by něco takového byla pravda, všichni vůdci by byli vyvrhelové. Alexandr Veliký stejně jako Caesar. Kristus stejně jako Viklef či Hus. Lenin jako Churchill, Hitler jako de Gaulle, Husák jako Thatcherová či Gorbačov. Všechny prezidenty USA jmenovat nemíním. Snad ještě Mao Ce Tunga a Čankajšeka či Kim Ir Sena. Prostě právo má ten, kdo si ho vezme. Všimněte si madam Merkelové - uchopila právo vést EU a nikdo se proti nepostavil.

1 0
možnosti

PS: Souhlasím s Vámi: Více než islámem jsme ohroženi diktátory. Zejména Putinem, Trampem, Kim Čong-unem.

0 0
možnosti

...zřejmě všichni ti, co demonstrují proti Trumpovi, včetně obecně uznávaných celebrit (a je jich skutečně bez nepatrného počtu hlasů, ještě k tomu - kdoví, i za pomoci ruských počítačových mágů), nejméně tolik, jako těch, co Trumpa volili, jsou naivní a hloupí "sluníčkáři", jen proto, že chtějí, aby americký prezident byl prezidentem všech Američanů, tedy i jich, a respektoval jejich obavy z takových siláckých řečí, které vede, neboť to je nesporně obrovské bezpečnostní riziko.

A když si spočítají, kolik bude muset kvůli jeho provokacím, vydat státní kasa, do které i oni přispívají na prezidentovu bezpečnost a na další bezpečnostní opatření, tak je samozřejmě jasné, že to bude stát obrovskou sumu. I prezident se musí - jako každý jiný občan - chovat ukázněně a neprovokovat a nepíchat do vosích hnízd. To přece nikomu neprospěje. Politika se dá dělat i diplomaticky, aniž by docházelo k siláckým výhrůžkám, s kým vším americký prezident hodlá zatočit. Komu tohle prospěje? Silou se respektu nikdy nedosáhne. Dosáhne se tak maximálně strachu a nenávisti i v těch, kteří byli doposud relativně v klidu. Trump je mediální exhibicionista a kochá tím, jak zneklidňuje a vzbuzuje strach a nenávist v těch, kteří ji doposud vůči Americe necítili a naopak se k USA obraceli jako k místu, kde je klid a pokoj. Včetně mexických imigrantů. A byť jsou tam z části ilegálně, přesto i oni doposud byli a jsou těmi, kdo přináší nejen drogy, (protože drogový byznys organizuje mafie, nikoli běžní imigranti, hledající v USA normální práci), ale zejména růst HDP Spojených států tím, že pracují v USA. Země a její ekonomika vzkvétá nejen na odvodech daní! Ale někdy právě naopak jsou to daně, které brání lidem, aby rostla jejich životní úroveň. Svět není jen tak černobílý, aby si někdo mohl myslet, že všechno obstarají a zařídí jenom daně. Protože je to sama práce - nikoli daně z ní - co žene kolo životní úrovně A tu v USA obstarávají právě všichni ti multi-kulti lidé a jejich komunity z jiných zemí a kont

0 2
možnosti

Trump Vám bere planetu? Jistě, namíří ten kufřík do Zlína na tchýni a všichni tu zemřeme. Jó, zájmy "veškernstva" na ty nikdo nekouká. Prosím Vás, paní Ulmannová, ve vší slušnosti, neblázníte už trochu? Jinak planetu, ani demokracii nezničil Trump, na to zatím neměl čas, je ve funkci jen týden. Žehrejte jinde, díky.

4 1
možnosti

"veškerenstva", pardon, ani ten Váš novotvar neumím napsat...

0 0
možnosti

..... a jakou že tu svou představu, konkrétně VámV, ten darebák nadiktoval ?!?

6 0
možnosti

J18a59n 22K36o17z52á73k

26. 1. 2017 12:08

Zatím jsem neviděl, že DT porušoval ústavu USA. Vám prostě nevoní, že se nestal prezidentem sluníčkář. Prostě. Vám vadí demokracie, která není podle vás. Až se ti psychiatři spojí, tak se honem někam schovejte.

11 0
možnosti
Foto

Autorka téměř jistě trpí bovinní spongiformní encefalopatií. Rv

3 2
možnosti

P70a73v60e32l 61V64é16b53r

26. 1. 2017 12:00

Vždyť lidi pochopte autorku! Sluníčkářům to nejde podle jejich představ, tak ječí, kvičí a kopu kolem sebe a urážejí koho mohou, protože není, není možné aby oni neměli pravdu.

10 1
možnosti

Jestli máte v baráku zdi, tak je nechte ihned zbourat!! Přeci bráníte volnému pohybu!!

Jinak pro info, než Vás odvezou do ústavu, je takový vynález dveře a vrata kterým se za podmínek hostitele volně prochází;-)

Jste zrovna tak pomatená jako aktivisti proti zdi v Matiční ulici která měla VOLNÉ průchody.

11 2
možnosti

Jo, jo. Pan Havel neměl rád žádné zdi a ploty (jak tvrdil v matiční). Ale proti plotu v Mexiku (ano, tenkrát se na části hranice stavěl, myšlenka není nová) ani proti zdi na hranicích Izrael-Palestina nečekl ani ň.

0 0
možnosti

Začal pracovat na tom, aby Spojené státy vypadaly podle představy většiny Američanů.

Kde v tom je jaký diktát jednotlivce?

10 0
možnosti

Když Klaus váhal s podepsáním lisabonské smlouvy, Vám podobní navrhovali zbavení svéprávnosti.

Obama ještě nic neudělal a už dostal Nobelovu cenu.

Na Trumpa voláte všechny psychiatry světa.

Kdy jde k Chocholouškoví?

17 0
možnosti

Z tohto by asi aj Chocholoušek scvoknul. Toto musí byt extra silný vírus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik