Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Nevim cim to je, ale v necem vam musim dat za pravdu. kdyz pojedete po A3, A6, A7, A8, A9, A 81 nebo A 93 Budou se takto chovat jen a jen kamionaci se znackou BG, BIH, BY, CZ,LT, LV, H, PL a Sk nebo UA. Je zajimave take, ze kdyz pojedete dejme tomu z Freiburgu im Breisgau do Prahy, za mlhy, snehu ci naledi na 600 nemeckych kilometrech neuvidite tolik kamionu prevracenych mimo dalnici jako na tech 150 ceskych. Cim to asi bude?

0 0
možnosti

A čím to je, že už jiní ani nejezdí. A pokud má návěs německou, F, NL, B,DK apod SPZ, tak tahač má zase polskou, BG, RO apod To už jsou ti ,,zápaďáci" tak líní, že nebudou dělat ani tak ,,prestižní" práci, jako je řidič kamionu?:) Tím si dělají ovšem z dálnic bitevní pole...a jak to vypadá, tak i z celých zemí.

0 0
možnosti

R74a74d59e68k 59M76a80n34d43a

27. 1. 2016 14:21

Paní Ulmannová, mohla by jste se nám pochlubit jakým kvalitním "potravinovým" doplňkem jste se sjela než jste začala tuto slátaninu plnou stupidit psát?! To myslíte vážně, že za vznik vzdušného víru za náklaďákem mohou "Kamiony - vrazi na silnicích" ? Pokud se bojíte jezdit v dešti, tak laskavě seďte doma na zadku. Nikdy se mi nestalo, že bych byl nucen právě v dešti jet po dálnici za kamionem 40ti kilometrovou rychlostí, za to se mi běžně stává, že takové paní Ulmannové při prvních kapkách šlápnou na brzdu a jedou "bezpečně" svých 50 - 60 km/h, protože co kdyby. A když mluvíte o nehodách, drtivou většinu jich zaviní řidiči osobních a dodávkových aut, kteří z "nezjištěných" příčin či z důvodu smyku přejedou do protisměru kde se s takovým kamionem srazí. To že takový střet nepřežijí je nasnadě. A také byste se mohla pochlubit vlastním projektem na oddělení jízdy kamionů a "osobáků" či autobusů po silnicích a dálnicích. Rád bych se na takovou realizaci přišel podívat. Jen tak na okraj, nepoužíváte také náhodou to naprosto zbytečné zboží co stejně jen ohrožuje životní prostředí? Pokud Váš článek měl být jen sarkastickým pohledem na věc, tak se to "trochu" nepovedlo, pokud je to však projev Vašich "duševních pochodů", pak je mi Vás líto.

5 0
možnosti
Foto

Paní kolegyně, popsala byste prosím, jak si s Vámi kamioňák hrál "jako kočka s myší"?

Já mám ŘP id roku 1969 a stále jezdím. A jediné, co jsem kdy mohl kamiónu vytknout, bylo, že předjížděl a neměl dost výkonu.

Takže zdržoval.

0 0
možnosti

Skutekne? kdyz tak nekdy ctu vase nezory, pochybuji o tom. U MPU byste mel asi dost vekle problemy.

0 0
možnosti

Nevěřím, že jste tohle byla schopná napsat střízlivá a bez vlivu ostatních návykových látek. Ale musím přiznat, pobavilo.

0 0
možnosti

Omg! Když jsem četla minulý výplod o detektivkách (které jste evidentně neviděla, jinak byste nemohla napsat, to co jste napsala), brala jsem to jako takový výstřelek. Po dnešku vím, že to je nastavení. No, naštěstí takovou pitomost neprosadíte.

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik