Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..nikdo vám nebere právo neočkovat vaše dítě...ale neupírejte jiným právo obejít vaše neočkované dítě obloukem....

0 0
možnosti
DT

To není totalita, to je naprosto regulerní ochrana proti jedincům, kteří nejsou schopni obsáhnout následky svého chování. 

Vzdát se jedné z největších vymožeností civilizace nepadá v úvahu - rozhodně ne pro něco tak nicotného jako něčí pocit, že si navzdory všem prosadil svou.

0 1
možnosti
Foto

Jsem člověk přející a lidem jako vy přeji, aby je ta regulérní ochrana složila na lůžko a odkázala na doživotní pomoc jiných namísto těch "neodpovědných".

0 0
možnosti
JP

J51i56ř91í 46P64l25í23v25a

21. 5. 2015 10:50

Jsem proti povinnému očkování. Jsou lidé, kteří se o své dítě umí postarat lépe než lékaři. Teď to vypadá tak, že lékaři jsou sice někdy omylní, ale zákon je neomylný. Když se zmýlí lékař, udělá jednoho mrzáka, ale když se zmýlí zákon, který nařizuje něco o zdraví, bude mrzačit hromadně. Poslanci, kteří to schválí, nenesou žádnou odpovědnost.

3 0
možnosti
DS

Můžete mi, pane Plívo, nastínit, jak se ti Vaši "lidé" dokáží o své dítě sami, bez lékařů, postarat v případě, když jejich novorozenec onemocní kteroukoliv z nemocí, proti které se očkuje? Například spalničky, černý kašel, žloutenka. Moc by mne to zajímalo. A jak si ti "lidé" srovnají se svým svědomím, když jim takové dítě zemře?

1 1
možnosti
LN

..klidně si neočkujte...ale...jste připravená na možnost žaloby...v případě že vaše dítě dostane...(třeba) ...černý kašel...a nakazí někoho dalšího...???

3 1
možnosti
AN

A14n61n95a 13N24o65v53a

22. 5. 2015 10:03

Koho mám žalovat, když se mé dítě nakazí od někoho naočkovaného?

1 0
možnosti

Co byste řekla na prosté řešení, kdy Vy nenecháte dítě očkovat a obratem Vám zdravotní pojišťovna pošle výpověď jeho zdravotního pojištění. Nelíbí se Vám zdravotní systém, který tu funguje? Fajn, vystupte i s dětmi.

-

Brala byste plnou zodpovědnost?

2 1
možnosti
Foto

Jo já bych to bral, aby se zrušilo povinné zdravotní pojištění a každý by se staral sám.

2 0
možnosti
JF(

Byla zde třeba dětská obrna, my starší jsme viděli a měli mezi sebou ty postižené děti, pak tu byl černý kašel, neštovice, příušnice, spalničky, záškrt, tuberkulóza, ano, silnější přežívají, ovšem když zrovna vaše dítě nebude tím dítětem silnějším ...!

0 0
možnosti
Foto

No nevím, já dnes vidím těch postižených dětí mnohem víc než v době svého mládí. Třeba je to taky důsledek povinného očkování.

0 0
možnosti
AK

Jsem ráda, že mohu nechat svoje děti očkovat proti nemocem, na které se před desítkami let běžně umíralo. Ale my už tu zkušenost několik generací nemáme, takže řešíme pseudoproblémy...a dneska má přeci každý právo na svůj názor, který musí samozřejmě převést do praxe, děj se co děj. Chtělo by to nějaké osvětové filmy, kde je vidět, jak umírá dítě na záškrt...asi drsný, ale třeba to někomu oči otevře :-/

8 0
možnosti
Foto

J66a27n73a 15M47a30j67o78v67á

21. 5. 2015 20:29

Vysvětloval tu v předchozí vlně antiočkovacích článků kdosi, že tohle ve společnosti běží ve vlnách. Když se objeví epidemie, lidé běží očkovat. A když se máme dobře, brojí proti témuž.

0 0
možnosti
JM

Ode mne máte karmu.

Panu Rážovi chci připomenout, že se nejedná o očkování jako takové, ale o povinnost očkovat. Povinnost, tj. zajištěný odbyt, zbavuje výrobce nutnosti zabývat se mouchami jejich výrobků. Odtud ta nelidská bagatelizace vedlejších účinků očkování. Dovedete si představit pocity rodičů, jejichž dítě je v důsledku očkování na vozíčku a které utěšují tím, že takových případů je pouze mizivé procento? Dokážete si představit dilema lékařů, kteří si v konkrétních případech uvědomují možná rizika a musí očkovat pod pohrůžkou drakonických pokut?

Panu Svobodovi, který odkazuje na stránky klubu Sisyfos: Pokrok vždy stál na lidech, kteří pochybovali a hledali vlastní odpovědi na otázky, které jim kladl život. Takoví lidé vždy museli čelit těm, kteří z nejrůznějších důvodů lpí na oficiální úrovni poznání. Jedním z těch důvodů je i absolutní víra absolventů vzdělávacích institucí v to, co s takovým úsilím do sebe vstřebali. Pro porovnání se stanoviskem klubu Sisyfos doporučuji článek:

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/zdravi/1661-britsti-vedci-uznali-ockovani-nefunguje-mlada-lekarka-nasla-dukazy-odpurkyne-vakcin-je-ceskou-lekarkou-roku-nicivy-stroj-farmabyznysu-jede-vesele-dal.htm .

Pokud Vás problematika opravdu zajímá, doporučuji e-knihu Dr. Strunecké:

http://www.rizikaockovani.cz/soubory/2015-03/Otazky-a-odpovedi-k-ockovani-e-kniha-pro-poslance-a-novinare-1703201513364867495.pdf

2 7
možnosti
PS

panu Matuszekovi, jedná se o očkování, povinnost je s tím v této společnosti nezbytnou součástí. Dávat do souvislosti povinnost se zajištěným odbytem je nesmysl. Na jednu stranu požadujete argumenty vázané výzkumy a testováním a jako protiváhu stavíte pocity rodičů...  Dr Eleková může být klidně učitelkou roku, ale podstatné je, že je hlavně homeopatička a jako zastánce jiné než klasické medicíny je tudíž v rozporu s očkováním. Nechci snižovat metody alternativní léčby, ale tady jde o postoj, který ji přínáší klientelu , tedy byznys. Vaše slova-kteří pochybovali a hledali vlastní odpovědi na otázky, které jim kladl život-ano, ona si položila otázku, odpověděla si a nese jí to peníze. To není pokrok, to je jen možnost, jak si vydělat. A používat k argumentaci paní Struneckou je krok opravdu , opravdu zpátky. Tudy se pokroku opravdu nedočkáme.

5 0
možnosti
JT

Hezký článek paní Ulmannová. Je nás čím dál tím víc. Probuzených. Je to skvělé.   

Karma

3 4
možnosti
DT

Je to skvělé. Víc a víc takovýchhle pomatenců a víc a víc uprchlíků z třetího světa potřebujeme.

Až vám dítě bude v horečce umírat na nějaké svinstvo, proti kterému se mělo očkovat, nezapomeňte si připomenout, jak skvělé to je. Rv

1 0
možnosti
JZ

A víte, že své hloupé argumenty proti očkování opíráte o výdobytky očkování? Takže kdyby byli všichni lidi jako jste vy, nemohli by být lidi jako jste vy... to je příznačné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik