Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Očkování – začátek druhé totality v Čechách !

Každý máme s očkováním své zkušenosti. Ať již sami z dětství, z dospělosti nebo z očkování svých dětí. Ani jedna z mých všech generačních zkušeností není dobrá.  

Když jsem jako dítě absolvovala stresující a zátěžové očkovací martýrium např. proti tuberkulóze, nechápala jsem jako dítě, oč jde. Nejprve zjišťování, zda mám obranné protilátky, avšak nikdy jsem se neujala. Ani po několikerém přeočkování se mi protilátky nevytvořily, takže očkování bylo jen vlastně zbytečnou zátěží pro organismus. Přesto jsem tuberkulózu nikdy nedostala, ale naopak byla jsem jí spíše vystavena, když mne honili do zařízení pro plicní pacienty na zcela zbytečné snímkování a očkování.

Když se mi narodila dcera, zažila jsem šílenou zkušenost, kdy málem zemřela po vakcinaci dětské obrny.

Třetí špatná zkušenost s kvalitou očkovací vakcíny mne zastihla v zaměstnání, kdy jsme jako zaměstnanecký bonus dostali zdarma očkování proti klíšťové encefalitidě.  Tehdy jsme se po tomto „daru“ potkávali na chodbách jako ploužící se stíny, s horečkou, bolestmi celého těla,  nevolností, a sborově nadávali, cože to do nás napíchali , či cosi hrozného testovali. Byla to hrůza. Štěstí, že nikdo z nás, několika tisíc očkovaných nezemřel, nicméně trvalé následky této „ušlechtilé“ akce farmaceutické  lobby, (ve které výrobce vakcíny vyinkasoval jistě nemalé peníze),  si odnesla řada z nás.

 Od té doby po těch všech špatných zkušenostech na vlastní kůži odmítám dávat své děti nebo sebe jako pokusné zvířátko k účelům farmaceutického byznysu!  

   Argumenty typu, že můžeme být rádi, že u nás neřádí třeba černé neštovice díky očkování, byl lichý již v sedmdesátých letech minulého století.

     Ale proč se novorozencům očkuje již v porodnicích hromadná vakcína, v níž je zahrnuta např. i žloutenka typu B, která se přenáší zejména pohlavním stykem, postrádá jakýkoli smysl.

   Před nedávnou dobou jsem několikrát navštívila například Indii. Indie je kontinent, kde pojem hygiena je v reálném životě obyčejných lidí prakticky neznámý. A veřejné správě také nic neříká. Neexistuje tu prakticky kanalizace  tak, jak ji známe z euro-atlantického prostoru, neexistuje tu povědomí, že se nelze koupat, prát či umývat nádobí  ve stoce, kam odtékají fekálie a koupají se hospodářská i toulavá zvířata či krysy. Přesto jsem – se svým osvíceným názorem o hygieně – tímto hygienickým peklem prošla bez problému,a to v obou případech.

   Zdravé tělo si poradí s většinou chorob, které se očkují, i bez očkování.  A to nemocné se zhoršenou imunitou očkovat stejně nelze. A když navíc existuje dobrá preventivní osvěta i praxe, zahrnující hygienu jako běžný každodenní návyk, pak očkování samotné je větším rizikem, než neočkování. Ale faktem je, že se očkuje spíše z komerčních důvodů.

    Daleko větší „epidemií“ se smrtícími následky je dnes dopravní provoz. Když jedete po dálnici spolu pospávajícími řidiči kamionů na jejich šílených strojích, pak je mnohem aktuálnější otázka, proč třeba nenařídit zákonem zákaz přepravy zboží v kamionech po veřejných komunikacích společně s individuální osobní přepravou. Vždyť při dopravních nehodách vyhasínají stovky tisíc nevinných obětí, což jsou čísla rovnající, ba předčící epidemii spalniček, černého kašle, neštovic, příušnic, žloutenky,  obrny a mnoha dalších chorob, kterému jsou nuceně vystaveny dnešní bezbranné dětské oběti.

A za riziko komplikací očkování přitom nikdo nenese zodpovědnost! Zatímco rodičům,  kteří nechtějí své dítě vystavovat takové zbytečné zátěži očkování, hrozí exkomunikace dítěte z dětského kolektivu, a bude se s ním jednat jako s postiženým prašivinou!

Svrab a neštovice na kapitány farmaceutického průmyslu a všem, kdo od této zrůdné lobby berou provize a úplatky a prosazují povinné očkování do zákonů – a to na úkor našich nevinných dětí!   

 A pak že u nás neexistuje legitimní obchod s dětmi!

Povinnost nechat dítě očkovat je veskrze praktika, která má povahu ryze totalitní.

A žít v takovém státě je vskutku velké riziko; co když příště odhlasují a nařídí nakoupit si hromadně zbraně, protože je to dobrý byznys pro bossy zbrojního průmyslu, ačkoli je všeobecně známý fakt, že zbraně každodenně také zabijí víc lidí, než nějaké bakterie. Takový kvér do každé země a rodiny, to je jistota vzkvétající ekonomiky – ne tak ale jistota lidského života.

Možná, že zorganizovat výzvu za hromadný exodus rodičů z důvodů nesvobody rozhodovat o právech dítěte, by byl namístě právě teď.

Autor: Zdenka Ulmannová | středa 20.5.2015 20:36 | karma článku: 22,30 | přečteno: 1107x
  • Další články autora

Zdenka Ulmannová

Ach, ta pohlavnost!

Tak nějak jsem při pohledu do "ženských" rubrik médií znejistěla, zda jsem vůbec žena. Ani nevím, co si s tímto rozčarováním nad kritérii pro ženu počít.

24.1.2019 v 13:26 | Karma: 16,81 | Přečteno: 756x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Konečně komunismus!?

V souvislosti s Babišem bylo řečeno tolik, že už skoro není co dodat... Snad jen, že pod pod vedením dalšího Slováka česká zem konečně dojde po sedmdesáti letech od Gottwalda ke komunismu!

19.11.2018 v 10:22 | Karma: 23,75 | Přečteno: 838x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

U nás v Babišově, aneb vítejme v zemi estébáků!

Čapí hnízdo se stalo novodobým symbolem neodpornějších koloritů minulé totalitní éry a komunistické, estébácké moci. Pokud sociální demokraté setrvají ve vládní koalici s Babišem, podřezali sami sobě větev v příštích volbách.

15.11.2018 v 9:55 | Karma: 31,97 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Politika

Zdenka Ulmannová

Logika věci samostatného státu, aneb co vlastně oslavujeme?

Když se připravuje jakákoliv změna, musíme se nejprve ptát, co je motivem, co nám změna přinese v širším kontextu a dlouhodobém horizontu, jakou výhodu změna znamená ihned a jakou do budoucnosti, co díky ní získáme pozitivního, co

26.10.2018 v 11:33 | Karma: 7,78 | Přečteno: 281x | Diskuse| Společnost

Zdenka Ulmannová

Otevřený dopis fotbalistovi

Kam až hodláte zajít ve své aroganci a pocitu nadřazenosti? Zdá se, že přemýšlíte pouze svými údy, leč nikoli mozkem, hodným člověka...

24.10.2018 v 10:13 | Karma: 34,05 | Přečteno: 2217x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Putin přímo nenařídil zabít Navalného, dospěly k závěru americké tajné služby

27. dubna 2024  16:21

Americké tajné služby dospěly k závěru, že ruský prezident Vladimir Putin pravděpodobně přímo...

Na britského turistu zaútočil v Karibiku žralok. Muže zranil deset metrů od břehu

27. dubna 2024  16:17

Čtyřiašedesátiletý britský turista skončil na jednotce intenzivní péče, když jej u severního...

Kongresmanka z Ukrajiny byla proti pomoci. Zrada, říká její rodné město

27. dubna 2024  15:18

Neochota americké kongresmanky ukrajinského původu Victorie Spartzové hlasovat pro balíček pomoci...

Finský vládní poslanec se opil a vystřelil. Ponese následky, vzkázala šéfka strany

27. dubna 2024  14:23

Finský poslanec z krajně pravicové Strany Finů, která je součástí nynější vlády, se v pátek zapletl...

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
RECEPČNÍ

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 30 550 - 30 550 Kč

  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik